maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hur skulle det vara med lite mindre porr pojken?

Jag sitter i tåget på väg hem från Åbo, var jag varit och hälsat på mina vänner och min mor. Men jag bara måste berätta. Det här har inte ens hänt till mig, utan till en av mina bästa vänner, men jag fick lov att berätta storyn. En sådan här skräckstory för kvinnor så får då inte lämnas oberättad. Gud gud! Vilka DUNDERIDIOTER det finns här i världen. Ni vet inte heller! Och som de flesta av er som följt mig vet, så har jag en vana att lite så där halvt på skämt göra narr av Uleåborgs pojkurval. Men som ni säkert även har förstått, så är det ju endast för att det är där jag bor, så det är där jag stöter på de intressantaste fallen. (Snällt sagt) Men den här gången, nu har talangen riktigt funnits i Åbo! Och vilken talang eller snarare antitalang det riktigt är!

En av mina bästa vänner hade, som vi oftast är om vi befinner oss i Åbo, varit och festat på The Monkey. Där hade hon träffat på en bekant som hon då senare följt med hem. Och bara för att vara på den säkra sidan, så att inga missförtånd uppstår, hade hon altså träffat denna människa tidgare. Inget lättfotat snubbel här, eller kanske lite, men ingen en night stand. Nojoo, hon träffade som sagt honom och på grund av att han verkade trevlig och det gick bra för dem ihop, så följde hon med honom hem. Han verkade helt normal. Jag upprepar: Helt normal! Där börjar årets misttag numero uno. Ingen bra idé det.

När de kommer hem till honom så gor fortsättningen exakt så som det vanligtvis går. Det går altså lite hetare till och de flyttar sig till sovrummet. Men det är där allt normalt slutar. Det här är altså första gången hon har sex med den här gossen och efter en stund av fummel så kommenterar han rakt ut:

-     Vet du? Jag tycker vi skall ha analsex. ( WTF? Sådär tadaa, jag fick en snilleblixt. Eller så int)
Min kompis ser superförvånat på honom och svarar
      -     Vet du. Det tycker jag absolut inte.
      -     Varför inte?, frågar han och ser förvånad ut. Har du aldrig haft det? (Öhm, skärpning dude. Använd hjärnan)
      -     Nej, svarar min kompis och jag har inte heller tänkt ha det nu!

Pojken ser förvånad ut en stund, men fortsätter sedan som om inget hänt. Men efter en stund så börjar han igen disskutera. Vi det här laget är min kompis redan färdig att skrika av stördhet och alla har ju säkert redan märkt att han nu kanske bara skulle hålla munnen fast och koncentrera sig på det viktiga. Inte på att tala.

     -     Vet du? Du är ganska högljudd. Skulle du inte kunna vara lite tystare? (Altså har jag nu missat något, men jag trodde i alla fall att om någon stönar högt så brukar betydelsen vara positiv)
     -     Aaah, okej. Jag skall försöka vara lite tystare, svarar min vän. Och påpekar vi det här tillfället i berättelsen att hon faktiskt inte hade varit alls höljudd. Snarare tvärtom.

Nå, än så länge så fortsätter the action, bra eller dålig sådan och sedan sätter han plötsligt handen för munnen på henne. ( vad fan???)

     -     Du är allt för högljudd, kommenterar han och håller den där.

Min kompis blir förbannad och river av handen varefter han lägger en dyna över hennes huvud så att hon typ halvtäpps. Hon river såklart loss den och är vid det här tillfället redan rikigt halvrädd om vad han håller på med. Men idioten verkar på riktigt inte ens märka vad det riktigt var han gjorde, utan fortsätter bara som normalt igen. Efter att sexet var färdigt (Tack gode gud!!) så börjar pojken genast samla ihop min väns kläder och kommenterar:

     -     Sorry, jag skall supertidigt upp i morgon till armén så jag går nu och sova. Du får gå hem nu. ( Jaha, tackar och bockar, man fick vad man ville ha och sedan var det bra med det? SKITSTÖVEL!)
     -     OK, säger min vän och sticker iväg, ännu i halvshock.

Just när han stängt dörren efter henne märker hon att hon fick med sig sina kläder, men inte sin väska med nycklar, plånbok... Allt det viktiga. Och när hon knackar på dörren så svarar han inte. Vad i himmelsnamn kan han ha tänkt här? Han kan vell ärligt talat inte ha trott att hon tyckte det var så bra att hon ville ha en omgång nummer två? Först efter att hon dunkat och bankat i ungefär 15min så öppnar han dörren så att hon får sina saker och kan gå hem
Det värsta med hela historien, berättade min vän, var till och med det, att han verkade tro det han gjorde var på något sätt hett. Vadå hett? Jävligt skrämmande säger jag! Vi funderade en stund på saken och kom fram till endast en enda möjlig lösning på varför han skulle kunna tro det. Porr! Och vet ni, det är absolut inget fel på porr i allmänheten. Absolut inte, men motta med allt. I alla fall för honom skulle man nog kunna säga. ”Hur skulle det vara men lite mindre porr pojken?” Suck och stön för idioter. Rak kopiering från en porrfilm. Vilken bra idé altså!

Men tack gode gud, för att min vän inte fick några värre traumor av honom och kan redan skratta åt det hända. För det är klart att årets yberfejl är denna: Att gå hem med honom till att börja med. And it´s never happening again! För henne eller för någon av flickorna vi känner.