tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tråkigt liv!


Jag har inte skrivit något i min blogg på länge och det finns en helt klar orsak till detta. Jag lever ett tråkigt liv!!! Den sista tiden har det varit allt för brott i min värld. Och då menar jag inte brottom på något bra sätt, utan arbete, arbete och kanske lite till arbete. Tack gode gud för att skolan i alla fall är slut nu för detta år.
För en tid sedan fick jag jobb på en klädbutik här i Oulu, med andra ord Vima. Lite som ett Stockmann för kläder. Problemet är baara att om någon är sjuk så är det jag som får vara inhoppare. Alltså är jag där hela tiden. Ja, typ hela tiden. Och för att jag jobbar med kvinnokläder (oih, min passion) så får jag ju inget roligt material att blogga om ens. För nu har ni ju märkt att en stor del av det jag bloggar om är män. Och helst idiotmän.

Nå, det finns en hel del som har hänt i mitt liv sedan jag senast uppdaterade något här. Kanske den största förändringen som skett i mitt liv är att jag nuförtiden har en pojkvän. Och bara för att vara på det klara med det här så måste jag meddela. Tyvärr får jag inte så där överdrivet mycket bloggmaterial av honom, för han är inte en idiot. Om någon av oss är en idiot så är det nog jag. Oftast i alla fall. Som idag. Jag lyckades låsa ut mig själv, altså glömde nycklarna inne när jag gick på jobb och måste ringa gårdskarlen för att komma in tillbaka i lägenheten. Sedan lyckades jag bränna min mat för att jag satt mig vid datorn medan jag lagade den (i och för sig inget nytt i det) och till sist så märkte jag att jag gått till butiken för att köpa tandkräm och kom tillbaka med allt möjligt annat men ingen tandkräm. Riktigt lyckat altså. Finfint!

Men tillbaka till min pojkvän och stackars honom emellanåt säger jag bara. Jag kan inte vara den enklaste människan att leva med så här i normala fall men vänta bara tills jag är stressad. Vadå, sprängningsfara på ben. Och stressigt har nog mitt liv varigt på siståne. Jag har senast städat min lägenhet för 6 veckor sedan. SEX VECKOR! Jösses och äckel! Man måste bana en väg för att komma in i lägenheten. Och det knastrar under fötterna när man går. Jag överväger att flytta in i hans lägenhet ända tills jag har tid att städa här på grund av rädsla för förgiftning av damm. Tänk bara hur bra han skulle ta det.
" Hej gulle, jag tycker vi skall flytta ihop för att jag vill inte städa min lägenhet."
Ja, det skulle vara originellt i alla fall om inte annat.
Om någon av er aldrig har lyckats va så här länge utan att städa så kan jag berätta en sak för er. När du har så stora dammrottor att dom skulle kunna leva i en bur och du överväger att ha dem som husdjur, då vet du att det är dags att städa eller flytta ut. Det är ungefär där min gräns i alla fall går.

Men det fina med att ha så brottom är att jag är så trött i slutet av veckan att jag inte orkar gå ut och festa, utan ligger i stället framför tv´n. Och då har jag ju så klart övertalat Samu (läs min pojkvän) att han vill göra det med och inte gå ut. Emellanåt en enklare emellanåt en svårare task. Så det fina men att vara hemma är att för första gången på säkert ett par år så har jag tid att se på tv-serier och jag har blivit helt fast vid How I met your mother aka. HIMYM. Jag har en ny idol: Barney! Om du aldrig har sett på den här serien och aldrig träffat Barney har du missat mycket, MYCKET! Han är fan... wait for it... ...tastisk. Aboslut! Men det var väll allt för den här gången. Inget småpickande på någon stackars ovetande idiot. Inte den här gången. Jag samlar material...