perjantai 21. lokakuuta 2011

Kameraskalmän?


Idag när jag kommer till skolan så märker jag att det är Idolsauditions i vår skola. I aulan. Just där var vi måste gå för att komma någongstans helst i skolan. Finfint altså. Det är i och för sig ingenting ovanligt, för även Tanssi jos osaat och Huippumalli haussa har haft sina auditions där. Men jag har ju redan tidigare berättat om vilka supersnygga figurer vi dansare utgör i skolan, så nu kan ni ju tänka er kontrasten mot dessa typer. Snyggt uppklädda, mejkade, uppiffade för att göra ett intryck. Ja, allt som vi inte är i skolan. Inte för att en del av dessa typer även såg ganska intressanta ut. Det är kanske det som är problemet. Någon kan tro att vi på riktigt försökte komma in till Idols. Urk.
Så senare under dagen, under lunchrasten, när vi funderar på att springa yttre vägen för att inte hamna på kamera, så märker vi att hela auditionkön står och väntar utanför just den dörren vi borde gå in igenom för att komma till restaurangen. Just så. Ingen chans att missa dem här inte. Och på dörren finns en lapp var det står " Här börjar filmningsområdet. Om du stiger in här, så ger du lov till att du får visas i TV." Ja det hjälper ju inte alls oss. Vi måste gå där för att komma och äta.
Så slutresultatet blir att vi springer förbi alla som väntar. Med stilen snabbfotad skalman. Looken såg ut ungefär såhär: Huvudet nere, ryggen böjd, handen för ansikte och fart på benen, typ så där som Ice Age ekorren rör sig. Tillsätt igen vår fina dräkt och Tadaa. Vi försökte alla checka runt oss för att missa kamerorna, men det kryllade ju av såna, så vi måste ha fastnat på någon i alla fall. Nu i efterhand kan man ju tänka sig att det skulle ha sett lite mera smart ut att gå normalt förbi. Tänk bara när någon håller på att bli intervjuad och sen kommer det en rad med ylleklädda skalmän förbi kilande i bakgrunden. Emellanåt funderar jag faktist på hur bra ideer man lyckas med.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti